Založit webové stránky nebo eShop

Vzkazy+Dotazy

12.07.2017
• J.H  |  12.07.2017 19:46:47  |  IP: 213.192.---.---
Zdravím:Dle mého názoru s pitím kombuchy to nesouvisí, vzhledem k antibiotickém složení nápoje. Důležité je aby byla kombucha řádně vykvašená (chuť je více kyselá),protože krátce vykvašená kombucha může obsahovat více nevykvašeného cukru, doporučuji udělejte si 1-2 měsíční pauzu a určitě poznáte jestli to souvisí s pitím kombuchy.
• Veronika  |  12.07.2017 08:29:33  |  IP: 217.170.---.---
Dobrý den, nevíte zda li může mít souvislost každodenní popíjení nálevu z kombuchy s opakujícím se vaginálním zánětem. Je to kvasinkové onemocnění, tak proto mě napadla ta souvislost.

05.06.2017
• J.H  |  05.06.2017 22:33:34  |  IP: 213.192.---.---
Zdravím: Pokud je čajový nálev okyselen nemůže vznikat plíseň, někdy potřebuje houba delší čas,první nálevy nejsou moc dobré a je lepší je vylít,někdy potřebuje houba(kvasinky) i 3 týdny aby začala správně pracovat.

02.06.2017
• Jaroslav  |  02.06.2017 16:02:09  |  IP: 213.108.---.---
Zdravim ,snažim sa presne dodržiavať aj postup aj hygienu pri pestovani kombuchy,ale..cez to všetko sa mi po cca šiestich dnoch začne tvoriť v nadobe okolo huby bohata pena ktora je značne pri okrajoch huby. V tychto miestach kde sa pena dotyka huby začne akoby slabnuť,nahnivať..čo by ste poradil?

24.02.2017
• J.H  |  24.02.2017 21:27:26  |  IP: 213.192.---.---
Zdravím: Můžete použít na okyselení čaje klidně koupenou kombuchu z obchodu (žadné konzervanty neobsahuje) nebo přidejte do čajového nálevu 2 až 4 polevkové lžíce převařeného octa na 1 L čaje.
• Jarmila  |  24.02.2017 13:08:02  |  IP: 77.48.---.---
Dobrý den. Kdysi dávno jsem si kombuchu pěstovala dlouhodobě a bez problémů. teď jsem se o to v průběhu roku pokusila už 3x - z násady a vždycky mi zplesnivěla. Dodržovala jsem maximálně hygienu při přípravě a stejně to nebylo nic platné. Tady jsem se dočetla, že je potřeba nápoj dobře okyselit. Což může být právě kámen úrazu. Když koupím originál násadu, tak je tam toho roztoku prostě hrozně málo a zřejmě jej není dostatek na okyselení. Můžu k navození kyselého prostředí použít třeba trochu jablečného octa? A nebo třeba koupený kombuchový nápoj? Ten ale zřejmě bude už obsahovat konzervanty a to asi nebude dobré. Poradíte co s tím?

08.02.2017
• L.D.  |  08.02.2017 14:50:51  |  IP: 86.49.---.---
Dobrý den,daruje někdo kombuchu pro začátek?

lenka.dodo@gmail.com

30.01.2017
• J.H  |  30.01.2017 20:55:30  |  IP: 213.192.---.---
Okyselení nového čaje docílíte použitím hotového nápoje z předešlé várky.

27.01.2017
• jenpockejzajici  |  27.01.2017 01:57:16  |  IP: 90.178.---.---
Píšete červeně, že "okyselení čaje je důležité", přitom v návodu nikde nic k okyselení nepřidáváte. Jak to myslíte? Vůbec nechápu.

17.01.2017
• J.H  |  17.01.2017 21:21:00  |  IP: 213.192.---.---
Zdravím: Palisova kombucha skončila výrobu v polovině roku 2016, zkusil bych násadu od Stevikomu nebo od drobných pěstitelů na Aukru.



Nový vzkaz
nick  
text
 
 
263+3dva  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
TOPlist
aktualizováno: 17.01.2017 22:12:35