Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

Vzkazy+Dotazy

10.09.2019
• J.H  |  10.09.2019 19:46:06  |  IP: 46.167.---.---
Zdravím, slabé okyselení čaje,v kyselém prostředí nemá plíseň šanci nebo může být houba slabá či poškozená.
• I.V.  |  10.09.2019 11:10:00  |  IP: 37.188.---.---
Dobrý den.Co může způsobit plesnivění naložené kombuchy.Něco dělám asi špatně,jen netuším co.Díky za odpověđ.

04.09.2019
• J.H  |  04.09.2019 18:24:10  |  IP: 46.167.---.---
Zdravím,aby vám houba zesílila nechte ji v čaji delší dobu cca několik týdnů bez slévání, případně dolévejte čaj.

31.08.2019
• anonym  |  31.08.2019 13:44:03  |  IP: 91.139.---.---
Dobrý den dostala jsem krásnou kombuchu a těšila jsem se, že budu mít také takovou.Dělám vše podle návodu, ale vždycky se mi udělá taková tenoulinká placička. Co mám udělat abych měla krásnou silnou kombuchu. Děkuji za odpověď

13.08.2019
• Leny  |  13.08.2019 09:19:20  |  IP: 185.17.---.---
Děkuji za odpověď,nejde mi o cenu ,ale mám problém s vyšším množstvím cukru v krvi ,tak jsem si myslela zda by nebylo lepší ten bílý cuk nahradit,jako to dělám v ostatních potravinách.

12.08.2019
• J.H  |  12.08.2019 19:18:18  |  IP: 46.167.---.---
Zdravím, je zbytečné nahrazovat obyčejný řepný cukr, který je vyzkoušený a levný, kombucha při svém kvasicím procesu spotřebuje skoro všechen cukr, podmínkou je správná délka kvašení.Můžete vyzkoušet třtinový cukr, agávový sirup má vysoký podíl fruktózy, takže kvašení bude probíhat delší dobu a je drahý.

10.08.2019
• Leny  |  10.08.2019 19:12:11  |  IP: 185.17.---.---
Dá se nahradit cukr v Kombuše jiným sladidlem/zlaté slazení,třtinová melasa,agávový sirup/

20.06.2019
• J.H  |  20.06.2019 18:49:01  |  IP: 46.167.---.---
Zdravím, na internetu nezjistíte skoro nic, musíte jít mezi lidi co kombuchu užívají dlouhodobě, hodně zkušeností s kombuchou je v Rusku, dále více informací zjistíte z knih o kombuše nebo zkusit zjistit více informací např. z FB, nejlepší studie je vyzkoušet si ji na vlastním těle.

19.06.2019
• maci  |  19.06.2019 18:14:06  |  IP: 94.142.---.---
Dobrý den, zajímaly by mě odkazy, ze kterých byly čerpány informace na těchto stránkách o prospěchu na zdraví, při požívání kombuchy. Na internetu jsou pouze zprávy o tom, že žádná studie její pozitivní vliv neprokázala. Děkuji.

12.03.2019
• J.H  |  12.03.2019 19:55:34  |  IP: 46.167.---.---
Zdravím,doporučuje se min.70g cukru na litr, houba ke svému procesu potřebuje dostatek cukru, pokud se vám zdá chuť hotového nápoje sladká stačí prodloužit délku kvasicího procesu, nebo můžete stočený nápoj nechat dokvasit při pokojové teplotě.Správně vykvašená kombucha chutná kyselo-sladce, pokud převažuje kyselá chuť tak se zde nachází minimum cukru a je pro zdraví nejlepší.



Nový vzkaz
nick  
text
 
 
537-1čtyři  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
TOPlist
aktualizováno: 07.05.2019 21:48:05